Zumba – Szeifert Petra vezetésével

with Nincs hozzászólás

A zumbás csapatom alig várta, hogy újra együtt mozoghassunk a megszokott társaságban a már jól ismert zenékre. A 3 hónap kihagyás után visszajöttek azok is, akik decemberben és januárban elmaradoztak, most új lendületet véve, érezve a mozgás fontosságot minden órán lelkesen táncolnak. A zumba órákon az átlag életkor 45 év körül van, 20-25 fő rendszeresen részt vesz heti két alkalommal a foglalkozásokon. A teremben figyelembe vesszük a javasolt távolságtartást, így biztonsággal sportolhatnak a résztvevők.

Az újrakezdéskor kicsit módosítanom kellett a pulzustartományon, mert annak ellenére, hogy küldtünk otthonra is használható sport programot, a karantén ideje alatt az állóképesség egy kicsit visszaesett. Szerencsére 3-4 alkalom elég volt ahhoz, hogy a csapat közel hasonló erőnléttel rendelkezzen, még úgy is, hogy a teremben jó meleg van.

Összeségében elmondható, hogy egy sportolni szerető, vidám összetartó csapat jött össze. Nagyon megörültünk egymásnak amikor újra találkoztunk, és számomra különösen megható volt, hogy az egyik résztvevő az első alkalommal hozott nekem egy horgolt cicát, amit ő maga készített.