A koronavírus okozta krízishelyzet miatt a HEPA Europe Network idei konferenciáját 2021-re halasztotta

with Nincs hozzászólás

Az Egészségügyi Világszervezet égisze alatt működő HEPA Europe Network 2020szeptemberében, Nizzában tartotta volna tudományos konferenciáját, amelyen az előkészületek alapján a „Több, mint egy klub” projekt is lehetőséget kapott volna a bemutatkozásra, egy szóbeli előadás formájában.

Mivel a konferencia a koronavírus okozta krízishelyzet miatt egy évvel később kerül megrendezésre, így bízunk benne, hogy a 2021-es eseményen már a megvalósított „Több, mint egy klub” projektről és annak eredményeiről is teljes egészében beszámolhatunk.

A HEPA Europe Hálózat egy tudományos platform, amelynek számos kutatóintézet, egyetem, állami és civil szervezet is tagja, így Magyarországról többek között a Nemzeti Diák-, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség. A hálózat tagjai az egészségfejlesztő-testmozgás különböző aspektusait vizsgálják mind szakpolitikai, mind gyakorlati szinten és elkötelezetten dolgoznak a testmozgás népszerűsítésén.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a „Több, mint egy klub” modell a HEPA Europe konferencián, a Sport Clubs for Health/Sportklubok az egészségért témának dedikált szimpózium keretében bemutatkozhat.