Decemberi foglalkozások a „Több, mint egy klub” szervezésében

with Nincs hozzászólás

Ez a hónap az ünnepre hangolódásról szólt. December 6-án mikulássapkás nordic walkingozást tartottunk, aminek nagy sikere volt. Nagyon jókedvűen telt az óra, a nyújtás végén pedig mikuláscsomagot kaptak a résztvevők.

Az  asztalitenisz foglalkozás folytatódott a szokott rendjében. Az óra elején bemelegítéssel kezdtek a résztvevők, ezt követően szabadjáték, versenyek, páros játékok, képességfejlesztő gyakorlatokat végeztek. Minden alkalom nyújtással fejeződik be. Ugyan nem volt megbeszélve semmi, de az ünnepek miatt mindig volt valaki, aki meglepte a foglalkozáson jelen lévő tagokat egy-egy szaloncukorral, vagy karácsonyfadísszel. Az ajándékosztás alkalmával vicces versikék és történetek is előkerültek, mely fokozta a jókedvet.

Mikulási napi Zumba órát tartottunk december 6-án, amikor mindenki Mikulás sapkában vagy jelmezben érkezett. Még a szokásosnál is viccesebb volt a hangulat, nagyon élveztük!

Az SMR hengert is egyre tudatosabban használják a résztvevők, az ízületeket és izmokat kellemesen megnyújtó és ellazító mozdulatokat magabiztosan végzik. Az egyik résztvevő SMR hengert kért karácsonyra, így otthon is tudja majd gyakorolni a megismert mozdulatsorokat.